Begagnade maskiner

Välkommen till vårt begagnatlager, här kan Ni söka bland vårt utbud av begagnade truckar. Du kan hitta maskiner från bland annat Manitou, Cesab, Abeko, Logitrans, Kärcher, Atlet, Toyota, Linde, Hyundai, Hyster, Jungheinrich, Doosan, Crown samt andra kvalitétsmärken. De olika trucktyper som du kan finna är begagnade motviktstruckar eller begagnade eltruckar samt ett flertal andra varianter.

Kategorier


Produkter

Manitou ER 14

Går att få med lyftkapacitet från 1400 kg till 2000 kg, Går att få med lyfthöjder från duplex 3200 mm till trippel fullfrilyft 7300 mm, Kontakta oss för mer information

Manitou EP22

Går att få i olika utförande, Fast plattform eller uppfällbar, Kontakta oss för med information

Manitou EP22M PFF

Fast Förarplattform

Varför köpa begagnad truck?

Oftast billigare

Som du kanske vet innebär en begagnad truck en initial kostnadsbesparing jämfört med att köpa en ny truck. Det som är viktigt för dig att tänka på är att du handlar av en återförsäljare som har god erfarenhet i att hantera använda maskiner, för att vara säker på att de fått den service de behöver för att kunna fortsätta vara funktionsdugliga. En annan fördel är att du snabbt kan komplettera din nuvarande truckflotta med fler maskiner.

Garanterat gott skick

När du köper en av våra begnagnade truckmaskiner kan du känna dig trygg i ditt val, eftersom vi helt enkelt förstår oss på truckar, och ser till att trucken är i ett gott skick innan vi lämnar över den till dig. Om du har frågor gällande begagnade truckar går det bra att ställa dem till oss.