Begagnade truckar

Välkommen till vårt begagnatlager, här kan Ni söka bland vårt utbud av begagnade truckar. Du kan hitta maskiner från Atlet, Manitou, Cesab, Kentruck samt andra kvalitétsmärken. De olika trucktyper som du kan finna är begagnade motviktstruckar eller begagnade eltruckar samt ett flertal andra varianter.

Varför köpa begagnad truck?
Som du kanske vet innebär en begagnad truck en initial kostnadsbesparing jämfört med att köpa en ny truck. Det som är viktigt för dig att tänka på är att du handlar av en återförsäljare som har god erfarenhet i att hantera använda maskiner, för att vara säker på att de fått den service de behöver för att kunna fortsätta vara funktionsdugliga. En annan fördel är att du snabbt kan komplettera din nuvarande truckflotta med fler maskiner.

När du handlar av oss
När du köper en av våra begnagnade truckmaskiner kan du känna dig trygg i ditt val, eftersom vi helt enkelt förstår oss på truckar, och ser till att trucken är i ett gott skick innan vi lämnar över den till dig. Om du har frågor gällande begagnade truckar går det bra att ställa dem till oss.

Hittar Ni inte den truck Ni söker, skicka en förfrågan så hjälper vi till att ta fram rätt truck till Er